2 Buitenlessen op de dinsdag

Wil jij fit worden nog vóórdat de zomer begint? Lekker in de buitenlucht oefeningen doen die je sterker maken én je humeur een boost geven?

Voor het eerst zijn er leuke sportlessen op/achter de IBB. Trek je sportkleren aan, neem je vrienden mee en Let’s do this!

Waar? De sportveldjes langs het oude spoor, vlakbij het tunneltje. Verzamelpunt: Voetbalkooi Oosterspoorbaan.

Wanneer:
We beginnen vroeg in de avond. Dan is het nog licht en krijg je nog wat vitamine D en een kleurtje 😉 Je bent ook weer vroeg klaar zodat je de rest van de avond vrij bent om te eten/studeren/werken/vergaderen/borrelen etc.

Voor nu is de planning voor 19 maart, 3 april, 17 april:

17.00-17.55 JojaStrength
18.00-18.55 JojaBoks

Op 26 maart, 10 april en 24 april wisselen de lessen om. Dan dus:

17.00-17.55 JojaBoks
18.00-18.55 JojaStrenth

Als pilot zijn er twee lessen op de dinsdagavond: JojaStrength en JojaBoks.

JojaStrength is er een allround training waarin kracht en conditieoefeningen elkaar afwisselen. Er zijn veel oefeningen om samen te doen zodat het gezellig is en de tijd voorbij vliegt. Voor alle niveaus.

Bij JojaBoks leer je boksen vanaf de basis én werk je aan je conditie.  Veiligheid staat altijd voorop, we slaan elkaar nooit hard. Het is een leuke en effectieve manier om fit te worden. Je gaat écht leren boksen en daarvan wordt je fit.  Deze les is voor alle fitness niveaus. Bokshandschoenen zijn te leen voor maximaal 10 personen.  Schrijf je in voor een proefles voor maar €7.50!

Prijs: Per small-group les betaal je €9.50. Als je een strippenkaart koopt van 5 lessen krijg je de zesde les GRATIS! Een proefles kost maar €7.50.

Schrijf je snel in voor een proefles of meld je aan voor je volgende les. Nóg  leuker als je je vrienden meeneemt!

Bij deelneming aan de les ga je akkoord met onderstaande voorwaarde:

Betalen gebeurt altijd vóórafgaande aan de les. Dat kan contact OF digitaal als het is overgeschreven naar NL13INGB0008715042 tnv JWE Voorhoeve. In het laatste geval dien je een screenshot van de transactie per whatsapp te sturen naar 0634622429.

Ik ben me bewust van mijn eigen gezondheid en fysieke conditie en weet dat mijn deelname aan een trainingsprogramma schadelijk kan zijn voor mijn gezondheid. Ik neem vrijwillig deel aan fysieke activiteit met Jojafit. Ik stel Jojafit niet aansprakelijk voor een ongeval of ziekte, die ik kan oplopen als gevolg van deelname aan de genoemde lichamelijke activiteit. Hierbij ga ik uit van alle daaraan verbonden risico’s en stem ik ermee in om deel te nemen aan het Jojafit programma. Ik beloof fysieke beperkingen zoals blessures, handicaps, kwalen of stoornissen te onthullen wanneer deze van invloed zijn op mijn vermogen om deel te nemen aan de fysieke activiteiten.

1 thought on “2 Buitenlessen op de dinsdag”

  1. jojafitnl schreef:

    Inmiddels zijn er wat aanpassingen gedaan wbt de tijden. Om 17.00-18.25 is er een combinatieles Kickboksen + krachttraining. Om 18.30-19.25 is er een kickboksles.

Comments are closed.