Buiten Boksen voor fitte werknemers

Deze week verzorgde JojaFit twee outdoor boksworkshops voor fitte vitale werknemers. Allebei buiten dankzij het mooie weer. Eerst aan de faculteit sociale wetenschappen (FSW) van de UU. Omgaan met stress en zelfvertrouwen waren hoofdthema’s. We gebruikten boksen als een metafoor voor fit zijn en blijven op het werk. In een kantoor outfit met bokshandschoenen aan gingen de collega´s de uitdaging aan!

Een techniek bedrijf wilde zich van tevoren graag omkleden en kwam in sportkleding boksen na werktijd. Een zeer gemotiveerde groep die binnen een uur sparringtechnieken onder de knie had. Ze deden alles met een glimlach en een zweetdruppel op hun gezicht.

Ook zakelijk welzijn in jouw bedrijf bevorderen? Kom sparren met collega’s! Neem contact op om de datum, tijd en plek vast te leggen.