Small Group Buitenlessen

April 20222 zijn de laatste buitentrainingen. Daarna stoppen deze wegens persoonlijke omstandigheden.

Voor iedereen die nieuwe vaardigheden wil leren en graag meer buiten is,  zijn er JojaKickbox trainingen! Bijzonder aan deze trainingen zijn de kleine

groepen, waarbij ook aandacht kan zijn voor sociaal-emotionele knelpunten. Behalve je fysieke fitheid, wordt ook je mentale weerbaarheid vergroot. Stress, angst en zelfs neerslachtigheid kunnen worden aangepakt door te kickboksen. In kleine groepen met veel aandacht van de trainer leer je om deze gevoelens te signaleren en om ermee om te gaan. Daarom leer je bij deze trainingen méér dan een sport!

De ervaren trainer geeft je een solide basis van stoten en trappen. Je oefent deze met elkaar. Daarmee verbeter je je kracht en conditie. Alle niveaus zijn welkom, vooral beginners / half gevorderden. Veiligheid en respect staan voorop bij de trainingen. Daarnaast is het streven dat iedereen wat leert.

Twijfel je of het wat voor jou is? Of ben je al zeker dat je wil meedoen? Vul in beide gevallen het inschrijfformulier in! Hier kan je aangeven of je een GRATIS gesprek wil waarin we kijken of we bij elkaar passen.

Door deel te nemen aan een training accepteer je de algemene voorwaarden (zie link onderaan website).  Training reserveren of annuleren kan per sms of whatsapp. Tot 8 uur voor de training kan je gratis annuleren (4 uur bij avondtrainingen).

Tijdenstippen small group training

Woensdag 18.00 uur Let op: vanaf mei 2022 geen trainingen meer

Uitzondering: De training van woensdag 1 december vervalt. In plaats daarvan is er DINSDAG 30 november om 18.45 uur training.

In overleg met de deelnemers kan het tijdstip worden verschoven naar eerder of later op de avond. Hiervoor bestaat een Whatsapp Groep.

Locaties

Winterlocatie: Oosterspoorbaanpark. Zomerlocatie: Napoleonplantsoen

  • Napoleonplantsoen: https://goo.gl/maps/JqedDcrFyyNhWzEx7  Dit is dichtbij bushalte Rubenslaan (lijn 41).
  • Park Oosterspoorbaan: Oosterspoorbaan 3582 GV Utrecht, Nederland (vlakbij het spoorwegmuseum). Naast de voetbalkooi. Het ligt achter het gymnasium aan de Ina Boudier Bakkerlaan.
  • Wilhelminapark: Meeting point standbeeld van het gezicht, vanaf het restaurant loop je langs het water in een minuut erop af. https://maps.app.goo.gl/8wFE2Poif5NqVNEg9 

Wat moet ik meenemen / dragen?

  • Kom in sportkleding die geschikt is voor het weer.
  • Kom bij voorkeur op sportschoenen waarmee je op de bal van je voet kan draaien (weinig grip).
  • Neem een ​​fles water mee.
  • Leskaart: Als je een lessenkaart in je bezit hebt, neem je deze mee. Nieuwe kaarten worden uitgereikt tijdens de les, nadat er is betaald.
  • Een bitje (gebitsbescherming) is aanbevolen maar niet verplicht. In principe richten we nooit en te nimmer stoten/trappen naar het hoofd als er geen bitje wordt gedragen. Maar een bitje is sterk aangeraden voor de veiligheid van het gebit, een ongeluk zit in een klein hoekje.
  • Als je zelf handschoenen en / of scheenbeschermers hebt mag je die natuurlijk meenemen. Je eigen materiaal is vaak het fijnst. Je kan alles ook huren van de docent. Tijdens je proefles huur je gratis, daarna betaal je 1€ per les dat je huurt.
  • Als je een tas of een jas wil meenemen kan je deze neerleggen naast de materialentas van de docent. We houden met zn allen een oogje in het zeil.

Hoe meld ik me aan?

Stuur een sms/whatsapp naar Jojanneke (0634622429). Eerste keer? Vul dan óók dit formulier in en gebruik de materialen (handschoenen, scheenbeschermers) gratis! Stuur elke keer dat je wil meedoen een whatsapp bericht om je plek te reserveren. Er is een groepswhatsapp om met andere deelnemers te kunnen overleggen bij het verzoek voor een extra les/ander tijdstip. (Minimum voor een les is 2 personen.)

Tarieven

Losse les /Proefles:  €9.50.

Proefles Studenten met geldige studentenkaart: € 7,50. 

Strippenkaart: Koop 5 lessen (€ 47,50) en krijg je de 6e les GRATIS! Deze strippenkaart is geldig tot 3 maanden na aankoop.

Betaling gebeurt in principe digitaal (zelf overmaken of tikkie). Facturen worden, indien gewenst, maandelijks verstuurd.