Online Trainingen

Kun je niet naar een fysieke training komen? Steun Jojafit en jezelf en doe thuis een online training! Onderstaande workouts zijn speciaal voor beginnende en half-gevorderde kickboksers. Ze helpen je om lenig en sterk te blijven. Je kunt ze thuis in een kleine ruimte volgen. De inhoud van de online trainingen is op hoog niveau, maar het aanbod (het aantal videos online) staat nog in de kinderschoenen. De huidige leden hebben aangegeven hier nog geen behoefte aan te hebben, daarom staat het toevoegen van nieuwe videos op een laag pitje.

De trainingen worden als webinar gepresenteerd. Een account aanmaken is niet nodig, maar je betaalt wel een vergoeding. Dit heeft 3 redenen: 1) Je motiveert jezelf om de training te volgen. 2) Je kan individueel vragen stellen en krijgt een persoonlijk antwoord. 3) Je steunt Jojafit.

Hieronder vind je de links naar enkele van de trainingen. Jojanneke is nog geen website-nerd, dus het kan zijn dat iets niet goed werkt. Neem dan contact op, evt betaal je via tikki. Meer trainingen worden op verzoek gemaakt. Verzoeken kan je per whatsapp indienen.

Intervaltraining Great For Active Break When Working From Home

Duurkracht Circuit

Flexibility for higher kicks

Kickboxing workout for 1