Over Jojanneke

Hallo! 🙂 Ik ben Jojanneke, de eigenaar van Jojafit. Over het algemeen zie je mij met een glimlach en ik geniet echt van trainen en lesgeven. Met Jojafit volg ik mijn passie om mensen te coachen en te helpen groeien. Ik gebruik lichaamsbeweging (sport) om dat te doen. Over het algemeen ben ik vriendelijk, aardig en geinteresseerd.  Anderen iets leren vind ik het mooiste wat er is en ik vind het fantastisch wanneer ik mensen zie groeien.

Omdat ik de laatste jaren intensief sport, lijkt het misschien alsof ik een ‘fitgirl’ ben. Maar daarmee identificeer ik mij totaal niet. Ik heb het grootste deel van mijn leven namelijk geen sport beoefend. Welliswaar wil ik andere inspireren om meer te bewegen, ik zie ook dat veel mensen andere prioriteiten hebben. Tóch denk ik dat iedereen een manier van bewegen kan vinden die bij zich past. En ik wil daar graag bij helpen.  Mijn houding ten opzichte van sport was vroeger “Vreselijk! Ik haat dit!” Totdat ik iets vond dat me uitdaagde en tegelijk het gevoel gaf dat ik het wel kon leren. Ik vond het leuk en zo begon ik de voordelen van regelmatig trainen te merken. Die ervaring wil ik doorgeven aan andere mensen.

Mijn belangrijkste waarden zijn Kracht, Wijsheid en Uitdaging. Dit streef ik na in mijn persoonlijke leven maar ook in Jojafit.

Sinds de komst van covid-19 werd het moeilijk voor Jojafit om te groeien. Samen sporten mocht niet of beperkt. Het leek me daarom wijs om ook mijn andere talenten te benutten en ik ben begonnen aan een baan in de ICT. Dit betekent dat Jojafit niet meer mijn enige bezigheid is en ik soms mijn mail wat verwaarloos. Wil je mij bereiken, stuur me dan een sms of whatsapp.