Over Jojafit

“Mensen in staat stellen om zowel fysiek als mentaal sterker te worden”

Dat is de visie van Jojafit. Enerzijds door 1-op-1 begeleiding, anderzijds door groepstrainingen. Leidraad is het oud-Griekse gezegde ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Voor een goede mentale gezondheid hebben we een gezond lichaam nodig. En wie lichamelijk sterker wordt zal daar ook mentaal de vruchten van plukken.

Missie

Bij het gehele aanbod van sporten ligt de focus zowel op de ontwikkeling van het individu als van het team. Bij de groepstrainingen speelt sociaal contact een belangrijke rol. Goed communiceren en je eigen grenzen bewaken staan centraal. Behalve inspanning is er ook ontspanning en aandacht voor balans tussen die twee.

Jojafit wil mensen met elkaar in contact brengen en bestaande contacten verbeteren. Dit kan voor verschillende groepen, zoals collega’s, teamgenoten, en/of studiegenoten. Kickboksen zie ik als een krachtig hulpmiddel om op een dieper niveau met elkaar in contact te komen. Mijn missie als groepstrainer is dan ook:

Het contact tussen collega’s verbeteren door middel van kickboksen.

Trainen hoeft niet moeilijk te zijn en kan overal. Voor een grote groep vrouwen is de sportschool geen aantrekkelijke plek om naartoe te gaan. Daarom is mijn missie enerzijds, als personal trainer:

Vrouwen leren hoe ze kunnen trainen zonder apparatuur, in hun eigen ruimte.

Gekwalificeerde trainer

Bij Jojafit weet je zeker dat je een gekwalificeerd trainer voor je krijgt. Jojanneke is opgenomen in het kwaliteitsregister van  Fitness professionals op FITNED.nl Behalve rijkserkende diploma’s voor fitness professional en personal trainer heeft trainer Jojanneke bovendien universitaire opleidingen afgerond, waaronder op het gebied van hersenen en zenuwen (Neurobiologie). Voor Jojanneke is het belangrijk zich te blijven ontwikkelen. Zo heeft zij onder andere een certificaat gehaald als Boxercise (R) instructeur. Binnenkort zal zij ook een BGN-geregistreerde gewichtsconsulente zijn. Ook werkt zij continue aan haar eigen vaardigheid en reisde bijvoorbeeld af naar Thailand om daar te leren Thai Boksen.

Samen sporten zorgt voor verbinding, ook in bedrijven. Regelmatige lichaamsbeweging bevordert de gezondheid en vermindert uitval door ziekte.  Voor veel mensen is het lastig om zichzelf te motiveren om te gaan sporten. Groepstraining is een krachtig hulpmiddel.  Iedereen wordt op zijn eigen niveau gestimuleerd. Daardoor zijn de lessen persoonlijk, gezellig en motiverend. En wist je dat het vaak ook fiscaal voordelig is om werknemers te laten sporten?

Meer weten over trainer Jojanneke? Bekijk haar CV en lees meer over haar sportervaring