JojaFit PT

De missie van Jojafit PT is om jou, als vrouw, te leren hoe je kan sporten zonder materiaal, in je eigen omgeving.  

Zou je graag hulp krijgen bij het trainen? Voor uiteenlopende vragen kan je bij bij terecht. Bijvoorbeeld als je hulp zoekt bij het herstellen van een blessure of je wil herstellen na ziekte of zwangerschap. Maar ook wanneer je net begint met sporten en nog niet goed weet wat er bij jou past.  Of was je vroeger fit en wil je dit graag weer zijn? Samen kijken we naar wat jij nodig hebt en de training wordt helemaal op maat gemaakt. 

Trainingen aan huis

Uniek van Jojafit is dat de training bij jou thuis is! Dat scheelt jou reistijd. Maar, nog belangrijker, het zorgt ervoor dat je leert hoe je training in je dagelijks leven kan inpassen. In jouw eigen woonomgeving. Het enige wat je nodig hebt is wat ruimte. Dat hoeft niet veel te zijn. Als je ruimte hebt voor een yogamatje heb je al ruimte om te trainen. Meer ruimte is fijn maar niet noodzakelijk. Afhankelijk van jouw wensen kan het binnen of buiten. Binnen kan het soms op zolder of in de woonkamer. (Misschien schuif je de bank en tafel dan even opzij.) Liever naar buiten? Vaak is er wel een parkje in de buurt te vinden.

Bijna niets nodig! 

Jojafit is gespecialiseerd in training zonder attributen. Dat maakt trainen toegankelijk voor iedereen. Spieren kun je namelijk heel goed sterker maken met alléén je eigen lichaamsgewicht! Techniek is dan extra belangrijk. Daarom zal er veel aandacht zijn voor de juiste houding in alle oefeningen.  Soms kan het zijn dat je je training verbetert door gebruik te maken van een fitness elastiek, een Dynaband. Deze kosten een paar euro per stuk. En voor een comfortabelere training thuis kan een matje handig zijn, maar dat is niet verplicht. Naast een eventueel matje en elastiek heb heb je helemaal niets nodig aan materiaal. Dus géén dure fitness apparaten en géén sportschool abonnement.

Beginnen

Jojafit snapt dat je rustig kennis wil kunnen maken en wil kijken of er een klik is. De eerste afspraak is van beide kanten een kennismaking waarin de doelen worden besproken. Daarnaast gaan we alvast een paar oefeningen doen zodat de trainer beter inzicht krijgt in hoe het lichaam ervoor staat. Soms is het leuk om enkele testjes te doen. Dan kan later worden gekeken hoeveel er verbeterd is.

Om de eerste afspraak voor te bereiden vraag ik je om alvast een korte vragenlijst in te vullen. Daarin vraag ik waar je aan wil werken en vertel je mij alvast iets over jouw ervaring met sport.  Via de contact pagina kan je nu alvast naar de vragenlijst.

Neem contact op bij interesse, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Tarief

Per uur betaal je 79 euro inclusief BTW. Daarvoor krijg je een op maat gemaakt programma. Jojanneke bereidt de trainingen voor zodat ze helemaal aansluiten bij wat jij nodig hebt. Ook zitten reiskosten hierbij inbegrepen als deze minder zijn dan 7 km, gerekend vanaf stadion galgenwaard in Utrecht.