Team building workshops

Mijn missie is om mensen met elkaar te verbinden met sport.

Wil je aan team-building werken én  iets nuttigs leren?  Doe een workshop  JojaBoks of  JojaKickboks! Leuk om te doen met bijvoorbeeld jouw collega’s, familie, vrienden of vereniging.  

Bij de workshops kickboksen en boksen wordt je uitgedaagd om jezelf en de ander te leren kennen. Het is daarom leuk als team-building activiteit. Je leert de basis van stoten en trappen, waarbij wederzijds respect en vertrouwen centraal staan.  In regel wordt er veel doorgewisseld, zodat je meerdere mensen (beter) leert kennen.

Doordat met elkaar in beweging bent leer je jezelf maar ook de anderen uit de groep beter kennen. Vaak op een hele andere manier zodat je een completer beeld krijgt van elkaar. Dat maakt een workshop extra leuk en geeft ook toegevoegde waarde voor ná de workshop.   Je zal na de workshop beter weten wat je aan elkaar hebt, en dat is weer handig op bijvoorbeeld de werkvloer.

Heb je interesse? Vul dan alvast dit formulier in. Dit helpt mij om beter te bepalen wat ik voor je kan doen. Of neem contact op per email of telefoon.

Voor workshops streeft Jojafit naar groepen van 8 personen tot 20 personen. Zo wordt persoonlijke aandacht gegarandeerd. Maar andere aantallen kunnen in overleg ook zonder probleem. Bij elke workshop ligt de nadruk om interactie met elkaar.

Team building workshops kunnen ook met andere sporten dan de hierboven beschreven kickboks en boks workshops. Wil je bijvoorbeeld juist werken aan het vertrouwen in elkaar of oefenen met balans? Vraag dan een workshop JojaBalance  aan, afgeleid uit de acroyoga.

Speciaal voor vrouwen heeft Jojafit een workshop  Zelfverdediging voor vrouwen ontwikkeld.